Bejelentés


Sárkány Csajok Ha lekoptatsz mi nem adjuk fel,hanem harcolunk tovább!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Gyereket vár a szexi sztárpár

Ismét az a hír járja, hogy az egykori teniszcsillag, Anna Kournikova várandós Enrique Iglesias első gyermekével. Pontosan két esztendeje, majd egy fél évvel később is az a pletyka járta be a világot, hogy Anna Kournikova terhes. A pici azonban csak nem akart megérkezni. Most újra szárnyra kelt eme szóbeszéd, mégpedig egy hétvégi buli kapcsán, ahol állítólag Iglesiasék újságolták barátaiknak, hogy szülők lesznek. Vagyis most kivételesen valósnak tűnik a szőke ex-teniszcsillag áldott állapota. De persze az is lehet, hogy csak tréfálkoztak, hiszen egyszer már azt is elterjesztették, hogy elváltak. Pedig nem is voltak házasok.

tovább >>


Düki

Düki szóló karrierbe kezdet és csinált egy olyan jó zenei vieoclipet hogy azt nem lehet nem megnézni.Íme a dal címe: Düki-Tedd fel a kezed

Düki

Düki szóló karrierbe kezdet és csinált egy olyan jó zenei vieoclipet hogy azt nem lehet nem megnézni.Íme a dal címe: Düki-Tedd fel a kezed

tovább >>


Nagykoncert és titkos klip SP-től

Nagykoncert és titkos klip SP-től A márciusi nagykoncert promó anyagának fotózása közben lestük meg SP-t, aki egy nagy titokban készülő Valentin napi klipről is elkotyogott egyet, s mást. A nagykoncert március 19.én lesz.

tovább >>Szavazás


LinkekÜdvözöllek a honlapon!

Syasztok a honlapon!


Szeretnénk megmutatni hogy a lányok és a fiúk egyaránt valóra válthatják az álmaikat,barátkozhatnak és sok-sok mindennel megismerkedhetnek.Ha valaki zenész szeretne lenni,mi segítünk valóra váltani az illető álmát.Ha szerelmi problémátok van bátran írjatok nekünk,mi segítünk.Ha nem tudsz beilleszkedni vagy nem tudod hogyan öltözködj, sminkelj,hogyan nézzen ki a hajad akkor is segítünk.
Bármikor ha szükséged lesz egy jó barát tanácsára fordulj hozzánk és mi segítünk még ha nincs arra megoldás akkor is lesz!!Ha pasi/csaj gondjaitok van írjatok mert ebben a dologban szakértők vagyunk főleg ha nem rólunk van szó,úgyhogy bátran!

Üdvözlettel.:Sárkány Csajok


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!